My small FotoPage

By: Farah Dilla

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[Archive]
Thursday, 7-May-2009 09:12 Email | Share | | Bookmark
Happy Mother Day bt ibuku Tercinta

 
 
 
View all 4 photos...
Assalammualaikum member2 FP sekelian......

Terlebih dahulu farah nak ucapkan selamat Hari Ibu buat ibu2 yang tercinta..
Macam nak buat surat plak...Heehee
Sebenarnya farah nak ucapkan berbanyak terima kasih buat kak iezah bab sudi kongsi ilmu
macam mane nak bagi mantap lg FP farah ni.. Thank berbanyak (sayang Akak) ..

Farah pun nak ucapkan Selamat Hari Ibu Buat Ibu tercinta HALIMAH BINTI YAAKOB
semoga mak tabah menghadapi dugaan yang datang, Jaga kesihatan sama tau dan
Kak sayang sangat mak, sampai bila pun jasa mak ngan abah tak dapat kak balas..LOV U SO MUCH..

Jom layan gambar yang sempat farah snap walaupun dah lame...



Friday, 24-Apr-2009 03:29 Email | Share | | Bookmark
Asal Usul Pemuzik Malaysia Dan Indonesia (Just For Fun)

Sejarah asal pemuzik Msia & Indonesia

1) Kumpulan Rock yang telah mengerjakan Haji/Abang-abang Haji..... KUMPULAN BAJI
2) Penyanyi yang sering fail dalam karangan sebab guna noktah kat depan ayat.....TITIK PUSPA
3) Penyanyi yang paling demand banyak duit.....HETTY COST ENDANG
4) Kumpulan yang berasal dari Bukit Gasing.....KUMPULAN SPIN
5) Penyanyi yang paling berat dalam sejarah.....ABOT (dalam bahasa jawa bermaksud berat)
6) Kumpulan Orang Asli Paling Berjaya.....O.A.G (Orang Asli Gombak)
7) Kumpulan yang paling murah menerima bayaran.....SCOIN (pakai syiling jer)
Kumpulan Nasyid yang terdiri dari orang jawa.....AL-JAWAHER
9) Kumpulan Rock yang Paling wangi.....MAY (Bau Sabun)
10) Kumpulan Rock Paling Bahaya.....AMUK
11) Kumpulan Rock Yg Terdiri dari Bomoh Professional .....MANTERRA
12) Kumpulan Rock yang takut mandi pagi.....GIEGIEL
13) Kumpulan Rock yang selalu kena migrain.....HEADWIND
14) Kumpulan yang telah mengkormersialkan Roti Benggali Pedas.....GINGERBREAD
15) Kumpulan yang mudah berpecah.....KRISTAL
16) Kumpulan Rock yang makan nasi pakai tangan kiri .....LEFTHANDED
17) Kumpulan yang ada power..... KEMBARA (sebab ader DVVT)
18) Kumpulan yang terdiri dari pesawah.....PADI
19) Kumpulan yang paling popular di pagi raya.....TOO PHAT (Ke-too-phat)
20) Penyanyi kesukaan David Beckam.....SITI SARAH
21) Kumpulan yang kejap cantek kejap hodoh.....PRETTY UGLY
22) Kumpulan yang takleh nyanyi kat Europe.....METALASIA
25) Kumpulan yang boleh lihat tapi tak leh pegang.....4U2C
26) Penyanyi yang tak pernah kena speed trapppp.....MELLY GO-SLOW
27) Kumpulan yang sentiasa menyambut 'HARI GURU'.....TEACHERS PET
28) Kumpulan yang susah nak sakit.....MEDICINE
29) Kumpulan yang berkerjaya tapi pendek umur.....DR. KRONIK
30) Kumpulan yang buat show kat everest .....IKLIM
31) Kumpulan yang kena sertu apabila di sentuh.....BLACK DOG BONE
32) Kumpulan yang paling bengap walaupun dah kaya.....PAK PANDER
33) Kumpulan yang paling di hormati .....KUMPULAN DEWA
34) Kumpulan yang memperkenalkan Roti Boy di Midvalley.....NEW BOYZ
37) Kumpulan yang tak akan buat show pada bulan lain kecuali bulan 9.....SWEET SEPTEMBER
38) Kumpulan Paling berani.....KAMIKAZE
39) Kumpulan yang selalu gi konvoi.....XPDC
41) Kumpulan yg ada sayap.....WINGS
42) Kumpulan yg suka amik gambar & autograf.....FOTOGRAF
43) Kumpulan yg selalu dapat cari orang (macam along/ceti).....SEARCH
44) Kumpulan yg sering kemarau / kekeringan / horny.....GERSANG
45) Kumpulan yg selalu banteras rasuah.....B.P.R (Bumi Putra Rockers)
46) Kumpulan yg suka dera kucing.....Alleycats
47) Kumpulan yg banyak taik mata.....E.Y.E
48) Kumpulan yg suka tanam bunga ros hitam.....BLACKROSE
49) Kumpulan yg selalu adakan jualan karnival beli belah.....MEGA (Mega Sales)
50) Kumpulan yg ada daya tarikan bumi.....GRAVITY


Friday, 24-Apr-2009 03:12 Email | Share | | Bookmark
JiKa SeSunGguHnYa..........

Cinta 1
Cinta 2
Renungi lah istilah di sebalik kata-kata ini

J I K A........
Jika kamu memancing ikan.....
Setelah ikan itu terikat di mata kail, hendaklah kamu mengambil ikan itu....
Janganlah sesekali kamu lepaskan ia semula ke dalam air begitu saja....
Karena ia akan sakit oleh karena bisanya ketajaman mata kailmu dan mungkin
ia akan menderita selagi ia masih hidup.
Begitulah juga setelah kamu memberi banyak pengharapan kepada seseorang... .
Setelah ia mulai menyayangimu hendaklah kamu menjaga hatinya.....
Janganlah sesekali kamu meninggalkannya begitu saja......
Karena ia akan terluka oleh kenangan bersamamu dan mungkin tidak dapat
melupakan segalanya selagi dia mengingat... ..

Jika kamu menadah air biarlah berpada, jangan terlalu mengharap pada
takungannya dan janganlah menganggap ia begitu teguh......cukuplah
sekadar keperluanmu. ......
Apabila sekali ia retak......tentu sukar untuk kamu menambalnya semula.......
Akhirnya ia dibuang..... .
Sedangkan jika kamu coba memperbaikinya mungkin ia masih dapat
dipergunakan lagi.....

Begitu juga jika kamu memiliki seseorang, terimalah seadanya.... .
Janganlah kamu terlalu mengaguminya dan janganlah kamu menganggapnya
begitu istimewa.... .
Anggaplah ia manusia biasa.
Apabila sekali ia melakukan kesilapan bukan mudah bagi kamu untuk menerimanya.
....akhirnya kamu kecewa dan meninggalkannya.
Sedangkan jika kamu memaafkannya boleh jadi hubungan kamu akan terus hingga
akhirnya.... .

Jika kamu telah memiliki sepinggan nasi.....yang pasti baik untuk dirimu.
Mengenyangkan. Berkhasiat.
Mengapa kamu berlengah, coba mencari makanan yang lain....
Terlalu ingin mengejar kelezatan.
Kelak, nasi itu akan basi dan kamu tidak boleh memakannya.
kamu akan menyesal.

Begitu juga jika kamu telah bertemu dengan seorang insan....
yang membawa kebaikan kepada dirimu.
Menyayangimu. Mengasihimu.
Mengapa kamu berlengah, coba bandingkannya dengan yang lain. Terlalu
mengejar kesempurnaan.
Kelak, kamu akan kehilangannya; apabila dia menjadi milik orang lain
kamu juga akan menyesal.




Thursday, 23-Apr-2009 16:55 Email | Share | | Bookmark
Salam Perkenalan dari saya Farah

Keluarga Saya
00:00
Gambar raya kat kg
00:00
Buah hati mama & papa
00:00
Assalammualaikum dan salam sejahtera kepada semua...

Biar saya perkenalkan diri dulu mana tahu ade member fotopages yang kenal
dan pernah berjumpa saya sebelum ni...

Nama saya : FarahDilla Binti Che Ani
Tarikh lahir br je lps : 19 April 1983 (Mane tau ade org nak bg hadiah kan hehe...)
Tempat Lahir : Jengka 20 Pahang
Menetap Skrg : Kuaters Tentera Darat berhadapan setiawangsa
Pekerjaan : Surirumah Sepenuh masa ( sambil ngasuh anak org )
Status : dah berkahwin anak ade 2 org.. Dua2 girl

Itulah serba sedikit tentang saya.. Saya ni sebanarnya bukannya pandai sangat
dalam bidang ni dan masih lagi dalam proses belajar nak buat fotopages macam
korang punye yang cun

Klu ade pendapat leh lah komen kat saya yek...

Thank you.. Selamat Berkenalan


Monday, 20-Apr-2009 12:00 Email | Share | | Bookmark

senyum kambing
anakku saida
anakku adriana


[Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net